Klinikken

Haderslev Hudpleje er en hyggelig klinik beliggende i hjertet af Haderslev, med mange gode parkeringsmuligheder næsten lige ved døren.  
Vi tilbyder afslappende- og resultatsskabende ansigtsbehandlinger.
Derudover udfører vi voksbehandlinger og mange andre former for skønhedsbehandlinger.
Du kan læse meget mere om vores behandlinger hér på hjemmesiden. 

Hos Haderslev Hudpleje er vores udvalg af behandlinger nøje udvalgt.
Det er et ønske, at du som kunde nemt kan gennemskue, hvilke behandlinger vi tilbyder.

Derfor er der valgt at ligge fokus på særligt udvalgte behandlinger, da det giver den bedste forudsætning for at behandle dig, da det er hér vores ekspertise ligger.

Vi er dybt passioneret omkring vores fag og er perfektionistiske helt ud til fingrerspidserne, og meget omhyggelige med det arbejde vi udfører. 

Det er vigtigt for os at skabe en behagelig, tillidsfuld og tryghed, så du kan slappe af og give dig hen i trygge og hyggelige rammer hos os. Vi er nærværende, lyttende og professionelle behandlere som glæder sig til at forkæle dig, eller en du holder af.

Vi sætter stor pris på, at kunne gøre en forskel for dig, og give dig dét ekstra der skal til, for at sende dig glad og tilfreds ud af døren.

Derfor er vores mission og formål med at behandle at, hjælpe, rådgive og dele ud af vores viden og erfaring. Huden er vores største organ og det er en genspejling af krop og sind. Produkterne i vores klinik er derfor nøje udvalgt med fokus på resultater, kombineret med afstressende behandling.