Makeup

Den smukkeste makeup er sund hud. Jane Iredales mineralmakeup er derfor udviklet som en naturlig forlængelse af din hudpleje. Det er ikke blot en videreudvikling af traditionel makeup – det er en ny teknologi.

Jane Iredales mineralmakeup er så effektiv og sikker at anvende, at den anbefales af plastikkirurger, dermatologer og professionelle kosmetologer over hele verden.

Ønsker du at vi kommer ud til dig og lægger makeup, så er dette også en mulighed. Hvis dette ønskes - kontakt os da i klinikken for at aftale nærmere og for booking af tid. 
 

Let dags makeup

Varighed: 30 minutter

Pris: kr. 395,00

Aften/fest makeup

Skal du til galla, bryllup, konfirmeres eller til en rund fødselsdag? Og har du lyst til at makeuppen bare spiller? Så bestil en tid til en aften/fest makeup hos os. 

Varighed: 45 minutter

Pris: kr. 595,00

Brude makeup inkl. prøve

Skal du giftes og ønsker du en flot makeup der spiller hele dagen? Så bestil tid hos os. Prøve makeuppen skal udføres i samme uge som selve brude makeuppen skal laves. 
Obs. ønsker du at vi kommer ud og lægger makeup på dig på din store dag? Så er dette også muligt - kontakt os i klinikken for at aftale nærmere og booking af tid. 
 

Varighed: 60 minutter

Pris: kr. 1.195,00

Brude makeup prøve

Bestil tid til en prøve af din ønskede brude makeup. Prøves skal udføres i samme uge som du skal giftes og din brude makeup skal lægges. 

Varighed: 60 minutter

Pris: kr. 0,00

Makeupvejledning

Ønsker du gode fif, tips og tricks til at lægge en flot makeup? Eller er du i tvivl om du bruger de rette farver? Så bestil en tid til en makeupvejledning hos os.
Obs. ved køb af Jane Iredale makeup for minimum 1.200 kr. får du makeupvejledningen gratis. 

Varighed: 45 minutter

Pris: kr. 549,00