Cecilia Gadegaard Mikkelsen / Kosmetolog

HVORFOR JEG ER I DENNE BRANCHE: 
I mine unge teenage år har jeg selv bøvlet rigtig meget med min hud, og deraf er interessen i hudpleje opstået og den har heldigvis hængt ved. Jeg elsker at vejlede og hjælpe mine kunder i både produkter og rutiner de kan gøre derhjemme. Jeg kan rigtig godt lide at se resultater ud fra det stykke arbejde jeg laver, og derfor er det fedt at kunne sende kunder ud af døren med en følelse af at man har gjort en forskel - hvad end det er huden, bryn og vipper og negle.

LIDT OM MIT PRIVATLIV:
Min familie: Jeg er født i Haderslev i 2001, og har endnu ikke været væk herfra. Jeg er et stort familiemenneske og har derfor meget familie tæt på hvor jeg bor.

Mine livsværdier: Lev i nuet og tro på dig selv. Hæng dig ikke i små trælse ting, det er livet for kort til.

Mine svagheder: Jeg er et kæmpe rodehoved, og jeg har en tildens til altid at have alt for travlt inden jeg skal ud af døren.

Mine styrker: Jeg har et stort overblik og bliver ikke særlig nemt stresset i pressede situationer.

Jeg elsker: Humor og kvalitetstid. Jeg er meget socialt anlagt og elsker at bruge tid sammen med min familie og mine veninder og prioritere også meget tid til det.

Mit bedste skønhedstip er: Fugt, fugt, fugt - både indefra og udefra. Tør hud er vejen til alt ondt.

Mit speciale på klinikken er: Jeg udfører stort set alle behandlinger, men jeg er specielt vild med at lave alt med bryn og vipper og nyder også at sidde og lave negle.

Min bedste oplevelse på klinikken: Hver dag på klinikken elsker jeg - at møde ind til en fuldt booket kalender om morgenen er fantastisk.


Professionelt CV:
2020 – Lægeeksamineret Kosmetolog uddannet 

2020 – Lash Lift kursus 

2020 – Shellac kursus 

2021 – Brow Lamination kursus 

2023 – Dermalogica Certificeret  

Cecilia Gadegaard Mikkelsen