Caroline Kaasgaard / Kosmetolog og Indehaver

HVORFOR JEG ER I DENNE BRANCHE: 
Jeg elsker at forkæle og behandle mine kunder. Jeg sætter en stor ære i at hjælpe, vejlede og rådgive mine kunder, så de opnår deres ønskede mål. Dét at se mine kunder tilfredse, fordi de føler sig smukke og velplejede, når de går ud af døren, dét elsker jeg. 

LIDT OM MIT PRIVATLIV:
Min familie: Jeg er født i Haderslev i 1996, og bor her nu med mine to skønne børn: Clara Sophia og Oscar Elias.  

Mine livsværdier: For mig er det enormt vigtigt at sætte pris på de små ting i livet - det er dem, der tæller. Samt at have empati og omsorg for andre mennesker. Kærlighed, humor og overblik står også højt på min liste. 
 
Mine svagheder: Jeg er utålmodig - specielt når det drejer sig om at lære nye ting. Jeg vil helst gerne kunne det hele med det samme. Så er jeg også ubeslutsom, selv om de mindste ting. 

Mine styrker: Jeg er lidt af en perfektionist - intet gøres halvt. Jeg er idérig, har overblik og giver ikke så let op. 

Jeg elsker: HYGGE. Jeg er et stort familiemenneske, så jeg elsker kvalitetstid med dem jeg holder af. Jeg elsker at hjælpe og gøre andre glade. 

Mit bedste skønhedstip er: Sov godt! Skønhed kommer indefra - det handler om at have det godt med sig selv. Tilfredshed er en kvindes bedste pudder. 

Mit speciale på klinikken er: Akne kurforløb samt hudens ældning. Skræddersyede ansigtsbehandlinger, microneedling og voksbehandlinger.  

Min bedste oplevelse på klinikken: Dem er der heldigvis mange af. Men glade kunder, skønne medarbejdere og gode resultater slår alt. Når jeg modtager tilkendegivelser og knus for det resultat, jeg har opnået på en kunde. 


Professionelt CV:
2018 – Lægeeksamineret Kosmetolog uddannet 

2018 – Speciale i hudens ældning 

2018 – Speciale i akne (kurforløb)

2018 – Selvstændig med egen klinik

2020 – Lash Lift kursus 

2020 – CND Shellac kursus 

2022 – BT Microneedling  

2022 – Dermalogica Certificeret  

2023 – Dermalogica Specialist  

2023 – Pro Power Peel (Frugtsyre, AHA)  

Caroline Kaasgaard