Hyaluronic Ceramide Mist

Banner

Når vi fortæller nogen at deres hud ser sund ud - taler vi som regel om hudens fugtbarriere: en naturlig, lipid-rig blanding af ceramider, kolesterol og fedtsyrer, der får huden til at synes smidig, fyldig, stærk og virker som hudens første forsvar. En sund fugtbarriere holder forurening og bakterier ude og hjælper med at fugten holdes inde.

Men hudens fugtbarriere kan let kompromitteres af miljøpåvirkninger, overeksfoliering eller den naturlige ældningsprocess. Som en ballon, der taber luften, mister huden sin spændstighed, vitalitet og naturlige glød, hvilket forårsager trist hud med fremhævede skønhedsfejl. De fleste mennesker vil som konsekvens begynde at anvende anti-age-produkter for at genvinde hudens spændstige og tonede udseende, men desværre behandler dette ikke det egentlige problem: langvarig dehydrering på grund af en nedbrudt barriere.

Løsningen: Hyaluronic Ceramide Mist mætter huden med fugt, og binder fugten i huden for at forbedre dens spændstighed. Indeholder fire typer hyaluronsyre, der fugter og forsegler fugten for mere fyldig hud; udglatter fine linjer og styrker hudens barriere.

3 stærke fordele ved Hyaluronic Ceramide Mist

• Fugter for at gøre huden spændstig 
• Styrker hudens barriere 
• Udglatter synlige fine linjer og rynker

150 ml | Kr. 390,00

Husk at støtte lokalt ved at købe Hyaluronic Ceramide Mist her på klinikken eller på vores shop og vælge "Haderslev Hudpleje" som tilknyttet klinik. Så støtter du os og du optjener bonuspoint.

Subbanner