Lycon

 LYCON er fra Australien og skabt af Lydia Jordane som i dag er verdensførende voksspecialist med Lycon som det mest testvindende voksbrand på verdensplan.

Lycon har altid sat en stor ære i at være kompromisløs når det gælder kvalitet, råvarer, viden, teknikker og præstation, og dermed skiller Lycon sig ud fordi det ikke kun er en hårfjerning, men en voksbehandling der plejer beskytter og bevarer hudens barriere intakt både før, under og efter en voksbehandling.

LYCON blev etableret i Australien i 1978 af den internationalt anerkendte skønhedsterapeut Lydia Jordane. I dag nyder Lycon et velfortjent ry som crème de la crème inden for hårfjerningsvoks, og er det foretrukne valg på de mest eksklusive spahoteller og skønhedssaloner i mere end 65 lande. Filosofien bag Lycon er baseret på uovertruffen produktkvalitet, fantastiske resultater og høj professionalitet, som har givet Lycon sit enestående ry og verdensomspændende anerkendelse.

Skønhedseksperter har gennem anvendelse fået stor tillid til Lycon og opnår perfekte, hårfri resultater for alle typer af hårvækst hver gang. Lycon tilbyder en lang række voksprodukter, som alle er af den bedste kvalitet med spændende farver og dufte, og det store udvalg giver professionelle behandlere mulighed for at sammensætte den bedste vokskombination for den optimale og perfekte behandling til hver enkelt kunde i skønhedssalonen for at opnå 100% kundetilfredshed.

Alle produkterne fra Lycon er fremstillet af den fineste, naturlige harpiks, bivoks og aromaterapi, der giver fremragende resultater og fjerner genstridige hår med en længde på helt ned til 1 mm. Voksen fra Lycon anvendes ved lave temperaturer, er meget mild og er nem at påføre. Derved opnås en plejende og fugtende effekt i luksusklassen for selv den mest sensitive hud.

Lycon Precision Waxing omfatter en række hot og strip waxes. Lycon’s unikke Lycojet, LYCOtec og den luksuriøse LYCOdream Hybrid Hot Wax skaber, sammen med de harmoniske før og efter produkter, en fantastisk synergieffekt og dermed et fantastisk resultat.

Herudover omfatter LYCONspa Essentials en række skønne og effektive produkter til brug mellem behandlinger. Og Lycon Specialistcare tilbyder en række af fantastiske produkter som modvirker indgroede hår.

Udviklingen indenfor produktudvalg hos Lycon sætter konstant højere standarder for det globale voksmarked, og det er ikke uden grund, at LYCON er et yderst eftertragtet mærke for alle slags berømtheder og dem der søger det bedste på seks kontinenter!

LyconLycon