Sanzi Beauty

Udviklingen af Sanzi Beauty blev startet i 2016 af Robert Friedrich med det formål, at skabe en eyelash growth serum med en unik formel, der skulle give flotte og lange øjenvipper. Efter mere end et års udvikling, er det lykkedes at bringe et produkt på markedet, der lever op til vores høje krav om en serum, som virker på de tre overordnede parametre - længere, fyldigere og stærkere øjenvipper.

Vi har en klar strategi om, at skabe produkter indenfor skønhed og pleje af højeste kvalitet, og det kan vi kun ved at bruge de bedste folk. Derfor går vi aldrig på kompromis med vores ansatte og samarbejdspartnere. Vi går i dybden og dygtiggører os indenfor ethvert produkt vi leverer, og vi sætter ikke et produkt på markedet, som vi ikke er 100% sikre på virker efter dets hensigt. På den måde kan vi skabe unikke og exceptionelle produkter til dig som kunde.

Vores produkter, herunder Eyelash Growth Serum, Eyebrow Enhancing Serum og Eye Zone Conditioner Serum indeholder ingredienser, som eksperter har bevist giver synlige og forbedrede resultater.

Når vi udvikler produkter, er det altid med tanke på vores kunder og deres behov vi har for øje. Netop derfor har vi mange glade og tilfredse kunder.

Vores klare mål er, at skabe kvalitets produkter indenfor skønhed og pleje, som bringer det naturligt smukke frem i mennesker, til priser der er fair og overkommelige for enhver.

Sanzi Beauty Sanzi Beauty