pH formula

pHformula er et professionelt og banebrydende hudplejemærke, der består af nøje udvalgte ingredienser. Produkterne fra pHformula kombinerer kosmetisk og farmaceutisk pleje, og er baseret på principperne bag regenerativ medicin, som går ud på, at din huds inaktive celler erstattes med nye, så huden på den måde stimuleres til at regenerere sig selv. 

Advanced Nutrition Programme

pHformula er unikke, resultatorienterede produkter, der passer til alle hudtyper og -udfordringer. Hvad enten du har fedtet hud, uren hud, akne-udbrud eller måske tør hud, så kan du opnå gode resultater med de rette produkter fra pHformula. Produkterne reparerer beskadiget hud, genopretter balancen og opretholder din huds sundhed.

pHformula-produkterne er baseret på resurfacing, hvilket betyder kort og godt, at produkterne på kontrolleret og effektivt vis eksfolierer din hud. Det skal dog ikke forveksles med peeling, for med produkter fra pHformula sker hudfornyelsen på celleniveau. Du vil derfor ikke kunne se den kemiske reaktion på huden med. Men du vil helt sikkert se resultatet bagefter – produkterne efterlader nemlig din hud smukkere og mere sund end nogensinde før. 
 

Produkterne fra pHformula er skabt af professionelle dermatologer, som er anerkendte for deres innovative forskning i dermatologisk hudpleje. pHformula egner sig til forskellige hudproblemer, herunder både problematisk hud som akne-udbrud og sart hud eller hud i for tidlig aldring. 

Overordnet fokuserer pHformula på fire forskellige problematikker: moden hudhyperpigmenteringuren hud (for eksempel akne, uren eller fedtet hud) og kronisk rødme (for eksempel karsprængninger og rosacea)